Amnesty-kaarten te koop bij Van der Hoeven Natuurmarkt

Een hart onder de riem. Laten weten dat je aan iemand denkt. Niets dan het allerbeste voor 2021. Met iets simpels als het sturen van een kaart blijven we dicht bij de mensen om wie we geven. Bij Amnesty International kennen we de kracht van post!

Amnesty heeft een prachtige, kleurrijke collectie kaarten voor alle gelegenheden, van (kinder)verjaardagen tot Kerstgroeten, van beterschapskaarten tot zomaar-een-kaartje. Deze kaarten zijn nu te koop bij Van der Hoeven Natuurmarkt, Koninginneweg 3 in Boskoop. Ook kunt u hier terecht voor servetten, kleine kunstwerkjes die op een originele manier verbeelden waar Amnesty voor staat.

De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan het werk van Amnesty International. Amnesty streeft naar een rechtvaardige wereld waarin iedereen gelijke mensenrechten heeft en in vrijheid kan leven.

Bijvoorbeeld voor de Vietnamese mensenrechtenverdediger Tran Thi Nga: op 9 januari 2020 is zij onverwacht vrijgelaten, nadat ze in 2017 tot 9 jaar gevangenisstraf was veroordeeld vanwege ‘propaganda tegen de staat’. ‘Ik dank Amnesty International voor de onvermoeibare inspanningen voor mijn vrijlating’, liet Tran Thi Nga weten. ‘Ik ben blij dat ik met mijn familie ben herenigd. Er zijn echter nog steeds veel gewetensgevangenen in Vietnam, ik hoop oprecht dat Amnesty zal blijven vechten voor hun vrijheid’.

Met uw aankoop geeft u Amnesty de mogelijkheid om dit te blijven doen!

Voor meer info of bestellingen: tel. 0172-217143 of kijk op boskoop.amnesty.nl