Boekenmarkt gaat niet door

Wij zouden heel graag onze jaarlijkse Amnesty-boekenmarkt willen houden, maar helaas gooit de corona-crisis roet in het eten. Maar niet getreurd, u kunt toch mooie boeken kopen!

Door de corona-crisis gaat de boekenmarkt eind juni niet door.Ondanks de teleurstelling, ook voor onze trouwe bezoekers, kunt u toch nog goedkoop aan fantastische boeken komen voor de vakantieperiode.

Al jarenlang verkopen wij, naast de boekenmarkt, boeken via Marktplaats. We verkopen via twee accounts:

Via deze twee links krijgt u een overzicht van alle advertenties die op deze twee accounts staan. Bij het afhalen van boeken is het ook mogelijk om in plaats van de in de advertentie genoemde prijs de speciale boekenmarktprijs van E. 2,50 per kg te betalen.

Staan de boeken die u zoekt er niet op? Wij hebben nog veel meer boeken die niet op Marktplaats staan. U kunt altijd vragen of wij bepaalde boeken/schrijvers in de opslagruimte hebben, wij gaan met alle plezier voor u op zoek! Info over de boeken kunt u opvragen bij Cathy Boerma, tel. 0172-217143 of boekenai@gmail.com.