Succesvolle verkoopdag ideële doelen

De deelnemers aan de ideële doelen-markt, die gehouden werd in het kantoor van de Dorpsraad op zaterdag 23 november, zijn heel blij met het resultaat van deze dag.

Na een feestelijke opening door Ria de Groot, voorzitter van de Dorpsraad, konden de bezoekers genieten van een miniproeverij met allerlei lekkere hapjes, filmpjes van de deelnemende organisaties en muziek.

Bij de kraampjes konden leuke cadeautjes voor de feestdagen gekocht worden, zoals kleurrijke tasjes uit Guatemala, Israëlische producten, handwerk uit Roemenië en kaarten en kaarsen van Amnesty. Ook was er allerlei lekkers te koop voor de restauratie van een kerk op Texel.

De enthousiaste deelnemers Stichting Aria, Caras Alegres, Israël producten en Amnesty International hopen ook van deze verkoopdag een traditie te kunnen maken.

Op zoek naar mooie en originele kerstkaarten en de verkoopdag gemist? De kaarten van Amnesty zijn vanaf 25 november tot het eind van het jaar te koop bij de Natuurmarkt Van der Hoeven. Daar kunt u ook terecht voor het assortiment koffie van de Wereldwinkel.