Amnesty-kaarten te koop bij Van der Hoeven Natuurmarkt

Een hart onder de riem. Laten weten dat je aan iemand denkt. Met iets simpels als het sturen van een kaart blijven we dicht bij de mensen om wie we geven. Bij Amnesty International kennen we de kracht van post!

Amnesty heeft een prachtige, kleurrijke collectie kaarten voor alle gelegenheden, van (kinder)verjaardagen tot Kerstgroeten, van beterschapskaarten tot zomaar-een-kaartje. Deze kaarten zijn nu te koop bij Van der Hoeven Natuurmarkt, Koninginneweg 3 in Boskoop. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan het werk van Amnesty International.

Amnesty streeft naar een rechtvaardige wereld waarin iedereen gelijke mensenrechten heeft en in vrijheid kan leven.

Zoals de drie Saudische tieners die in 2012 hadden deelgenomen aan protesten tegen de overheid. Na een oneerlijke rechtszaak werden ze alle drie ter dood veroordeeld. Amnesty International voerde sindsdien wereldwijd actie tegen deze doodstraffen.

De doodvonnissen van de drie zijn nu omgezet in een 10-jarige gevangenisstraf. De tijd die ze al vastzitten, wordt daarvan afgetrokken, wat zou betekenen dat ze in 2022 vrijkomen.

‘Het nieuws dat deze jonge mannen niet geëxecuteerd gaan worden komt zeker als een enorme opluchting voor hen en voor hun families. Ze zaten jaren gevangen in de dodencel’, zegt Lynn Maalouf van Amnesty International. ‘Deze drie mannen werden veroordeeld na oneerlijke rechtszaken waarin zogenaamde ‘bekentenissen’ werden gebruikt die na marteling waren verkregen. Ze zaten de beste jaren van hun leven gevangen, na deze oneerlijke rechtsgang, en werden jarenlang gescheiden van hun geliefden.’

Met uw aankoop geeft u Amnesty de mogelijkheid om deze acties te blijven voeren!

Voor meer info of bestellingen: tel. 0172-217143 of kijk op boskoop.amnesty.nl