Boekenmarkt Amnesty International


Zaterdag 29 juni wordt de jaarlijkse, regionaal bekende, boekenmarkt van Amnesty International weer gehouden in gebouw De Brug op het Kerkplein te Boskoop van 10.00 tot 16.00 uur. De beste gelegenheid om goedkope vakantieboeken in te slaan! Er staan weer vele dozen goed gesorteerde boeken in alle categorieën op u te wachten. Er zijn dit jaar o.a. veel thrillers, literatuur, geschiedenis, kunstboeken en moderne paperbacks te koop. Ook de kinderboeken en strips zijn goed vertegenwoordigd.

Bijna alle boeken worden verkocht per kilo: 2,50 euro per kilo van 10.00 – 14.00 uur en

2,00 euro per kilo van 14.00 – 16.00 uur. Ook is er een koopjesbak met boeken voor 1 euro!

Behalve boeken worden er ook cd’s en dvd’s verkocht. De opbrengst komt ten goede aan het werk van Amnesty International.

Info: 0172-217143 of www.boskoop.amnesty.nl