Verslag geslaagde Vrouwendag

Ongeveer 50 vrouwen hebben de viering van de Internationale Vrouwendag bezocht, op 8 maart georganiseerd in De Plataan.

Het was een gezellige drukte bij de informatiekraampjes over o.a. yoga, atlasmassage, kleuradvies en gewichtsbeheersing. Ook de Amnesty werkgroep had over de belangstelling niet te klagen: er zijn in totaal 30 handtekeningen gezet voor de Saudische activisten voor vrouwenrechten. Ook zijn er 27 groetenkaarten verstuurd naar deze dappere dames.

Op deze avond is ook voor het eerst de WhatsAmnesty-app gelanceerd. Graag nodigt de werkgroep Boskoop jou uit om hieraan deel te nemen. Voeg 06-84786147 toe aan je contactenlijst en app: Amnesty AAN.

WhatsAmnesty stuurt je berichtjes over activiteiten en behaalde successen in Boskoop via zogenaamde broadcast lists, hierbij ontvang je alleen van Amnesty berichtjes en niet van andere deelnemers. Daarnaast zie je met WhatsAmnesty snel, overzichtelijk en vrijblijvend of er een activiteit is waar je je bij aan wilt sluiten. Zo kun je aan Amnesty’s werk bijdragen op de manier die het beste bij je past! Je ontvangt maximaal twee berichten per maand. Afmelden kan op ieder moment.